Alle assortimenten
Logitech
Logitech

€ 25,12 /stuk / 1
€ 13,44 /stuk / 1
€ 16,75 /stuk / 1
€ 40,23 /stuk / 1
€ 50,30 /stuk / 1
€ 31,96 /stuk / 1
€ 25,16 /stuk / 1
€ 17,39 /stuk / 1
€ 93,53 /stuk / 1
€ 40,22 /stuk / 1
€ 13,08 /stuk / 1
€ 40,23 /stuk / 1
€ 62,34 /stuk / 1
€ 41,04 /set / 1
€ 55,31 /stuk / 1
€ 55,31 /stuk / 1
€ 40,95 /stuk / 1
€ 16,03 /stuk / 1
€ 40,25 /stuk / 1
€ 40,95 /stuk / 1

Logitech muizen en toetsenborden

De Zwitserse Logitech is dé hardware-specialist in muizen, toetsenborden, afstandsbedieningen, speakers en webcams. Al sinds 1981 zijn de innoverende en kwalitatieve producten van Logitech niet weg te denken in de computerwereld: het merk wordt verkocht in meer dan 100 landen en is te vinden in vrijwel elk kantoor. Benieuwd? Ontdek het ruime assortiment bij KB-Online.

Ontdek de draadloze en ergonomische muizen van Logitech

Bij KB-Online kies je uit een groot assortiment Logitech muizen voor computers, laptops en tablets. Denk bijvoorbeeld aan de alom bekende Logitech M705 muis. Deze gebruikt minder dan de helft van de energie ten opzichte van vergelijkbare draadloze muizen. Of ga voor de M185 – een eenvoudige, betrouwbare muis met draadloze plug-and-play. De muis realiseert een snelle gegevensoverdracht zonder vertragingen of storingen en werkt op 1 AA-batterij.

Voor een directe aansluiting zonder batterijen is de M100 muis zeer geschikt. Je hoeft geen software te installeren om deze te gebruiken. Daarnaast is de muis naar de vorm van je hand ontworpen, zodat je comfortabel kunt blijven werken. Of kies de M570 muis met zogeheten trackball, waarmee je de cursor op het scherm bedient.

Comfortabel werken op de toetsenborden voor computer, tablet en smartphone

Heb je een toetsenbord voor je computer of laptop nodig? Kies dan uit het ruime assortiment toetsenborden van Logitech bij KB-Online. Zo is de draadloze K270 uitermate geschikt voor jouw laptop omdat je de kleine Unifying-ontvanger niet hoeft te verwijderen na gebruik. Of ga voor de K400, met geïntegreerde mousepath zodat je geen extra muis hoeft aan te sluiten. Als je liever met een externe muis werkt, kies dan voor het combinatiepakket inclusief de MK270 toetsenbord en draadloze muis.

Met de K780 toetsenbord van Logitech bedien je maar liefst 3 apparaten: Computer, smartphone en tablet. De verbinding verloopt via USB of bluetooth waardoor je eenvoudig tussen de verschillende devices schakelt. Zo heb je altijd goed overzicht over de apparaten die je bedient!

Ook voor laserpointers, headsets, speakersets en webcams

Presentatie geven op een groot scherm? Maak dan gebruik van de Logitech laserpointer, waarmee je je door de presentatie navigeert én belangrijke punten aanwijst op afstand. Door het design ligt de pointer comfortabel in je hand.

Maar ook voor headsets en speakers ben je bij KB-Online aan het juiste adres. Kies uit diverse speakersets om te genieten van je muziek op kantoor of thuis. Of ga voor de headset met verstelbare microfoon waarmee je helder communiceert.

Als je wel eens videoconferences hebt, dan komt een Logitech webcam goed van pas. Je profiteert van HD-kwaliteit en installeert de software met slechts één muisklik. Ook bij weinig licht ervaar je goed zicht zonder achtergrondruis, zodat je je kunt concentreren op wat écht belangrijk is.

Profiteer van onze aanbiedingen en bestel online!

Profiteer van de laagste prijs en een snelle levering van Logitech producten bij KB-Online. Als je je bestellingen vóór 17:00 uur plaatst, dan wordt jouw hardware de volgende werkdag al geleverd. Onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld.


Klein Beernink alles voor jouw prettige werkplek

Love to Work