Alle assortimenten
edding
EDDING Professioneel markeren - Reparatie en onderhoud - Kleuren en spelen

€ 2,73 /stuk / 1
€ 2,57 /stuk / 1
€ 2,73 /stuk / 1
€ 2,73 /stuk / 1
€ 1,34 /stuk / 1
€ 3,28 /stuk / 1
€ 3,91 /stuk / 1
€ 1,16 /stuk / 1
€ 3,98 /stuk / 1
€ 3,91 /stuk / 1
€ 2,57 /stuk / 1
€ 3,63 /stuk / 1
€ 2,73 /stuk / 1
€ 3,83 /stuk / 1
€ 1,16 /stuk / 1
€ 2,57 /stuk / 1
€ 2,73 /stuk / 1
€ 5,59 /stuk / 1
€ 1,16 /stuk / 1
€ 5,84 /set / 4

EDDING STIFTEN EN SPRAYS

Edding schrijf- en tekenwaren zijn ontwikkeld voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Voor volwassenen én kinderen. Of je nu professionele ontwerper bent of een hobbyist die graag tekent, schrijft en decoreert: met de stiften van Edding realiseer je gegarandeerd het beste creatieve werk. Bij KB-Online kies je uit een ruim assortiment Edding producten die geschikt zijn voor allerlei soorten doeleinden.

Edding stiften: van brushpennen en krijtstiften tot markers

Opzoek naar een brushpen, krijtstift of marker van Edding? Bepaal dan allereerst waarvoor je de stift nodig hebt. Zo zijn de fineliners van Edding zeer geschikt voor tekenen en ontwerpen en kun je met kalligrafiepennen de mooiste letters creëren. Deze zijn uitgevoerd in diverse diktes en kleuren, zodat je altijd de stift vindt die jij zoekt. Met markeerstiften arceer je belangrijke (delen van) teksten en met permanent markers worden wrijf- en watervaste teksten gerealiseerd. De stiften voor whiteboards zijn daarentegen eenvoudig met een doek uit te wissen.

Op welk oppervlak wordt de stift gebruikt? De ondergrond stelt immers specifieke eisen aan de (inkt van een) stift. Zo is de Edding 8400 uitermate geschikt voor CD’s en DVD’s en kun je glasstiften gebruiken voor op ramen en spiegels. Of kies de Edding krijtstiften voor krijtborden voor een leuk en speels effect.

De stiften van Edding zijn lichtbestendig en drogen snel. De omsteekbare dop zet je zonder moeite op de achterkant zodat je deze niet verliest. Ook zijn de meeste schrijfwaren van Edding navulbaar – bekijk daarom ook onze navulinkten.

Permanente spray voor 100% dekking

Met de permanente sprays van Edding kun je vrijwel alle oppervlakken renoveren, restaureren of decoreren. Denk aan materialen zoals kunststof,  glas, metaal en hout. De hoogwaardige acryllakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en staan bekend om de hoge dekking. De lak droogt snel en is duurzaam – zowel binnen als buiten. Bekijk ook onze primers voor perfect lakwerk of de transparante lak voor een matte of glanzende afwerking.

Profiteer van onze Edding aanbiedingen en bestel online!

Profiteer van de laagste prijs en een snelle levering bij KB-Online. Je bestelt jouw Edding schrijfwaren eenvoudig online in de webshop. Bestel je voor 17:00 uur? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd. Onze Edding producten zijn altijd uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld.