Alle assortimenten
Alex Meijer
Alex Meijer

Actie
€ 4,05 € 3,45 /pak / 500
Actie
€ 10,60 € 9,35 /pak / 1000
Actie
€ 3,21 € 2,65 /pak / 36
€ 16,99 /zak / 1

Alex Meijer koffie

Niets is zo fijn als de werkdag beginnen met de koffie van Alex Meijer. Voor een frisse start met de intense smaak van koffie. Ontdek daarom het ruime assortiment voor op de zaak: van de lekkerste, gebrande koffiebonen tot de handige en smaakvolle koffiepads. Je bestelt jouw favoriete producten eenvoudig in de webshop van KB-Online.

Gemalen koffiebonen voor de lekkerste filterkoffie van Alex Meijer

Met een goed kop koffie begin je prettig aan je werkdag én creëer je een rustmomenten tussen de werkzaamheden door. Ook brengt koffie mensen samen: wat dacht je van collega’s en klanten…

Al meer dan 170 jaar weet het Amsterdamse merk Alex Meijer de beste koffie te produceren voor thuis en op je werk. De beste kwaliteit bonen worden geselecteerd voor de meest gevarieerde smaken. Daarnaast is de koffie op een eerlijke manier verkregen en voorzien van het UTZ keurmerk.

Drink je het liefst snelfilter koffie? Bij KB-Online bestel je eenvoudig koffiepakken van 500 gram. Of ga voor de Fresh Brew, speciaal ontwikkeld voor koffieautomaten.

Of ga voor gemak met de handige koffiepads

Wil je thuis of op het kantoor een snelle kop koffie? Dat kan met de handige koffiepads van Alex Meijer. Deze koffiepads zorgen ervoor dat je in één hand omdraai een heerlijke warme kop koffie hebt.

De koffiepads zijn te bestellen per 36 stuks, zodat je altijd voldoende op voorraad hebt.

Profiteer van onze aanbiedingen en bestel online!

Profiteer van de laagste prijs en een snelle levering bij KB-Online. Plaats jouw bestelling eenvoudig online in onze webshop. Bestel je voor 17:00 uur? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd. Onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld.


Klein Beernink alles voor jouw prettige werkomgeving

Love to Work